måndag 22 juli 2013

Lite bilder från gatorna under Dansbandsveckan 2013

Här får ni lite bilder från Dansbandsveckan 2013. Vimmel, musik, glädje, trängsel och mycket stoj och stim. Vi hade tur med vädret den här veckan.















onsdag 10 juli 2013

Snart är det dags för den stora veckan i Malung!

För alla törstande besökare under nästa veckas begivenhet kommer här en bild på den mobilkran som lyfte stommen till öltältet på plats igår.

Det gläder alltid någon att detta tält finns. Musiken kommer som vanligt att framföras från scenen i Grönlandsparken och i Orrskogen.

tisdag 9 juli 2013

Semestertider, sommartider!

Med dessa soliga, somriga bilder från Malung önskar vi på redaktionen en trevlig sommar! Vi återkommer med ett antal inlägg till innan vi också går på semester.



 



måndag 1 juli 2013

Dålig artikel i dt.se

Kulturarv Malung-Sälen gör nu dt.se en tjänst genom att skriva en artikel om sophusbranden - och bifoga ett par bilder från det skedda. Det var i lördags natt som det alltså brann i kvarteret Fällen här i Malung. Ett sophus verkar av allt att döma ha blivit föremål för en mordbrand, även om slarv inte kan uteslutas. En person ska ha sprungit från branden när han eller hon blivit sedd av några boende i kvarteret. Så här såg det ut på måndagen.


Polisen vill att alla som såg eller hörde något som kan ha samband med branden att höra av sig. En container har ställts upp i kvarteret för allt skräp tills vidare.